برندهای لوکس و اینفلوئنسر مارکتینگ

توی دنیای امروز، کار کردن صحیح با اینفلوئنسرهای مناسب میتونه عرضه یه محصول یا آغاز یه کمپین رو برای یه برند لوکس متحول کنه. تا قبل از این به نظر می‌رسید که برندهای لوکس به اقتضای ماهیت‌شون با فعالیت در رسانه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام در تضادن، ولی فضای جدید اینفلوئنسر مارکتینگ قواعد این بازی رو تغییر داده.

اینجا قصد داریم به راه‌هایی اشاره کنیم که برندهای لوکس می‌تونن برای بازاریابی از پتانسیل اینفلوئنسر مارکتینگ استفاده کنن و در عین حال جایگاه خودشون رو حفظ کنن.

اینفلوئنسر مارکتینگ در ابتدا با وبلاگ‌نویسی و یوتیوب شروع شده ولی درنهایت با اینستاگرام رشدی بی‌سابقه پیدا کرد؛ رشدی که از سال ۲۰۱۱ هر روز بیشتر و بیشتر شد.

اینفلوئنسرهای اینستاگرام با نوع فعالیت‌شون اعتماد خاصی رو نسبت به صحت حرف‌ها و رفتارشون ایجاد کردن که پیش از این بی‌سابقه بود. شک و تردیدهایی که نسبت به دنیای تبلیغات وجود داشت، در اینفلوئنسر مارکتینگ تا حد زیادی از بین رفت و همین فضا بینش مصرف‌کننده رو نسبت به بازاریابی لوکس تغییر داد.

براساس تحقیقات، بیش از ۹۵ درصد مصرف‌کننده‌ها به نظر اینفلوئنسرها بیش از سلبریتی‌ها اعتماد دارن. با نفوذی که امروز در اختیار اینفلوئنسرهاست، بازاریاب های برندهای لوکس دیگه نمی‌تونن خودشون رو به روش‌های سنتی تبلیغات پایبند کنن. وقتشه با مصرف‌کننده‌ها همراه و رفیق شن!

اینستاگرام به برندهای لوکس این امکان رو میده که با همراهی اینفلوئنسرها، برای کالاهای خودشون اصالت ایجاد کنن.

صنعت اینفلوئنسر مارکتینگ به مرحله‌ای از بلوغ رسیده که تعدادی از اینفلوئنسرهای اون چند میلیون دنبال‌کننده دارن. اما رایج ترین دام برای بازاریابان لوکس، تمرکز بر کمیّت و تنها در نظر گرفتن اینفلوئنسرهاییه که بیشترین فالوئر رو دارن.

برخلاف تصور برخی، وقتی از مشارکت یه اینفلوئنسر صحبت می‌کنیم ، چیزی که بیش از تعداد فالوئر قابل توجه هست، تعامل بالا و کیفیت محتواست. چیزی که بازاریابان برندهای لوکس هم باید به اون توجه کنن، نوع و کیفیت محتوا و سطح تعامل اینفلوئنسر با جامعه خودشه. از همه مهم‌تر اینکه اینفلوئنسر باید گرایشی طبیعی به برند شما داشته باشه. مصرف کننده باهوش همیشه نوع فعالیت رو حس میکنه و اشتیاق واقعی اینفلوئنسر رو به برند شما تشخیص می‌ده. وجود این علاقه و ارتباط بین برند و اینفلوئنسر، یه گام بسیار اساسی به شمار میاد.

اما علاوه بر نحوه انتخاب همکاری مناسب، برندهای لوکس بامشکل نحوه محاسبه بازگشت سرمایه هم مواجهن. معیارهای رسانه‌های اجتماعی مانند تعداد فالوئر، نرخ تعامل، نرخ کلیک، ترافیک ایجاد شده در وب، اشتراک محتوا، میزان علاقه و بازدید از محتوا، محبوب ترین شاخص های کلیدی عملکرد مورد استفاده توسط برندهای لوکس هستن.

با این حال، به نظر میاد که راه استاندارد و مشخصی برای اندازه‌گیری موفقیت یا بازگشت سرمایه بازاریابی اینفلوئنسری وجود نداره. هر مشارکت، بسته به اهداف کلی، به احتمال زیاد نیازمند مجموعه‌ای از معیارهای موفقیته. این باعث می‌شه برنامه ریزی استراتژیک و همسویی با هدف برند قبل از سرمایه‌گذاری توی یه کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ اهمیت بیشتری پیدا کنه.

اگرچه اینفلوئنسر مارکتینگ در حوزه دیجیتال جای بسیار زیادی برای کار داره و فرصت های بزرگی ایجاد می‌کنه، برندهای لوکس نباید کورکورانه به دنبال یک سلبریتی پرطرفدار در اینستاگرام باشند و از تحقیقات، برنامه‌ریزی استراتژیک و همسویی مورد نیاز قبل از شروع رسمی همکاری غافل بمونن.

 

ارزش اینفلوئنسرهای متوسط ​​و میکرو برای برندهای سطح بالا

بسیاری از برندهای لوکس که مدتی در زمینه اینفلوئنسر مارکتینگ کار کردن، بیشتر به اینفلوئنسرهایی با دنبال‌کننده‌های متوسط رو آوردن تا به اینفلوئنسرهایی با دنبال‌کننده‌های میلیونی.

بر خلاف اینفلوئنسرهای سطح بالا که تعداد فالوئر زیادی دارن و امکان تعامل شخصی زیادی رو با این تعداد ندارن، اینفلوئنسرهای سطح متوسط زمانی رو ​​به برقراری ارتباط روزانه با دنبال‌کننده‌های خودشون رو اختصاص میدن. تعداد زیادی از کارشناس‌های اینفلوئنسر مارکتینگ در این موضوع هم‌نظرن که اینفلوئنسرهای سطح متوسط ​​به‌ویژه برای برندهای لوکس خوب عمل می‌کنن، چون قضاوت و نظرشون نسبت به افرادی که قبلاً به اوج شهرت اینستاگرام رسیدن، اعتبار بیشتری داره.

سرمایه گذاری روی اینفلوئنسرهای سطح متوسط ​​به معنای فدا کردن ارتباط با تعداد بیشتری مخاطب نیست. انتخاب بین جذب ۱۰ اینفلوئنسر با ۱۰۰ هزار فالوئر یا یک اینفلوئنسر با یک میلیون فالوئره.  بسیاری از کارشناسان این صنعت و متخصصان موافقند که رویکرد اول، تعامل، کلیک‌، کشش و تعاملات بیشتر و مخاطبینی متفاوت با سلایق متفاوت رو به همراه داره. بخشی از این موضوع شاید به دلیل کیفیت محتواییه که از مشارکت با اینفلوئنسرهای سطح متوسط ​​ایجاد می شه. بسیاری از این اینفلوئنسرها تولیدکننده محتوا، طراح یا حتی هنرمند هستن و تخصص خاص خودشون رو دارن. مقدار زمان و تلاشی که اون‌ها برای تولید محتوای مبتکرانه و مرتبط برای مشارکت با برند صرف می کنن، دارایی بسیار ارزشمندی برای بازاریابان لوکس به شمار می‌ره.

علاوه بر این، پتانسیل میکرو اینفلوئنسرها هم برای ایجاد محتوای بکر و منحصربه‌فرد قابل توجهه، چون ویترینی از زندگی خودشون ساختن که دنبال‌کننده‌هاشون کاملاً با اون آشنا هستن. این وضعیت برای برندهای لوکسی که جذابیت خاصی دارن و به دنبال ارتباط با قشر خاص، فرهنگ یا زیرمجموعه‌ای از مصرف‌کنندگان هستن، ایده آله. شناسایی اینفلوئنسرهای نوپا با حضور متمرکز و قوی، فرصتی عالی برای رشد نام تجاری و اینفلوئنسر به طور همزمانه و امکان یک مشارکت بلندمدت بالقوه رو فراهم می‌کنه.

بعد از اینکه اینفلوئنسرها به طور کامل بررسی و آنالیز شده و با دقت برای همکاری با برندهای لوکس انتخاب شدن، لازمه که اینفلوئنسرها آزادی عمل قابل توجهی در تولید محتوای خلاقانه داشته باشن. دادن این آزادی خلاقانه به اینفلوئنسرها اگرچه ممکنه اول سخت به نظر بیاد، اما این هم مرحله‌ای برای رشد برندهای درجه یک و رده بالا و همینطور راهی برای ایجاد محتوای جذاب و معتبر. برندهای لوکس باید در نظر داشته باشن فرصت و قدرت اینفلوئنسر مارکتینگ ریشه در اعتبار یه اینفلوئنسر داره.

 

اینفلوئنسر مارکتینگ باید بخشی از یه استراتژی بازاریابی گسترده‌تر باشه

بازاریابان دیجیتال امروزی می‌دونن که برندسازی لوکس به معنای تمرکز بر یه کانال نیست؛ بلکه ایجاد یه استراتژی بازاریابی گسترده‌تر لازمه که از تعداد بیشماری کانال استفاده می‌کنه. کانال‌هایی که همدیگه رو تقویت می‌کنن و مکمل هم برای ایجاد یه کمپین دیجیتال پر جنب‌وجوش هستن. وقتی که همه کانال‌ها به کار گرفته می‌شه، بازاریابان باید بتونن به‌طور دقیق تحلیل کنن و از خودشون بپرسن که چطور بازاریابی اینفلوئنسری می‌تونه کانال‌های مختلف دیگه رو پشتیبانی یا تقویت کنه.

 

برندهای لوکس باید به محتوای تولید شده به عنوان یک دارایی کلی برند نگاه کنن. باید از خودشون بپرسن که چطور و چه زمان میشه اون رو توی سایر فعالیت های بازاریابی مجدداً هدف‌گذاری کرده و ازش استفاده کرد. البته این شامل آینده‌نگری و پیش‌مذاکره با اینفلوئنسرهاست تا این اطمینان بوجود بیاد که قرارداد نهایی، حقوق مورد نیاز برند لوکس شما رو پوشش بده.

همیشه به تصویر بزرگ‌تر فکر کنین! اینجوری می‌فهمین که چطور یه اینفلوئنسر و دارایی‌های برند شما می‌تونه در استراتژی بازاریابی کلی برای شما تأثیرگذار باشه.

ما در آژانس اینفلوئنسر مارکتینگ نت‌بینا، زیروبَم دنیای اینفلوئنسرها رو می‌دونیم و براتون بهترین اینفلوئنسرهای متناسب با کمپین‌تون رو انتخاب می‎‌کنیم، با اونها مذاکره می‌کنیم، کمپین رو اجرا و گزارش عملکرد کمپین رو در اختیارتون میذاریم. برای دریافت مشاوره و یا ثبت درخواست، اینجا کلیک کنین و یا به آدرس influencer@netbina.com ایمیل بزنین.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست